Efterforskning Segeltorp

Runt lunchtid inkom larm om en kvinna som omgående behövde hittas. Då psykisk ohälsa finns med i bilden var det extra bråttom att den eftersökta kunde lokaliseras och omhändertas. Under eftermiddagen påträffades kvinnan av en polispatrull och fördes till sjukhus för vård. SAR Sweden hade ett tiotal resurser på plats både i och runt sökområdet.

Segeltorp 2019.08.08.jpg

Efterforskning Uppsala

Under natten och morgonen har SAR Sweden en pågående efterforskning i närheten av Forsmark i Uppsala län. Sedan eftermiddagen är en äldre kvinna försvunnen efter svampplockning i skogarna runt området. Insatsen växer i takt med att timmarna går långt in efter midnatt och vädret försämras. Vi svarar upp med ATV, MC, UAV, fot och hundpatruller. Kvinna påträffas först dagen efter av polisens helikopter.

Uppsala 2019.07.30.jpg

Efterforskning Norrtälje

Vid 03:30 inkommer larm om en försvunnen tonårspojke i Norrtäljetrakten. Under natten har vädret försämrats med regn och kalla vindar. Kombinationen av detta väder gör att risken för nedkylning ökar dramatiskt. SAR Swedens resurser jobbar trotts vädret under några timmar innan pojken återfinns, kall men välbehållen. Insatsen avslutas runt 08-tiden.

SARS_2016_00646_1.jpg

Arkivbild